Κύθνος Διακοπές

Διακοπές στην Κύθνο

Όταν είχα πρωτοδιαλέξει την Κύθνο για τις διακοπές μου θυμάμαι ότι σημαντικό ρόλο είχε παίξει η απόσταση και η ευκολία πρόσβασης. Εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχαν γρήγορα καράβια στο Αιγαίο και έτσι η Κύθνος με τις 3-3.30 ώρες απόσταση από τον Πειραιά ήταν το πιο κοντινό νησί στις Κυκλάδες. Ήταν ένα νησί που βόλευε και για σαββατοκύριακο. Έφτανες γύρω στις 10-11 το πρωί το Σάββατο και έφευγες την Κυριακή  γύρω στις 6. Από τότε δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα. Παρόλο που κάποιες από τις Κυκλάδες ήρθαν πιο κοντά με τα γρήγορα καράβια, η Κύθνος παραμένει ο αγαπημένος μου προορισμός όταν θέλω στα  γρήγορα, την δόση μου από Αιγαίο.

Κύθνος Διακοπές

Ένα από τα πράγματα που με συγκινούν όταν επιλέγω την Κύθνο για τις διακοπές μου είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια οι αλλαγές που συντελούνται  χρόνο με τον χρόνο, γίνονται με έναν πολύ ηπιότερο τρόπο σε σχέση με τις υπόλοιπες πιο τουριστικές Κυκλάδες. Έτσι οι διάφορες περιοχές παραμένουν απόλυτα γνώριμες, ειδικά οι πανέμορφες  παραλίες της Κύθνου  που δεν έχουν υποκύψει στο τρίδυμο ομπρέλα – ξαπλώστρα – beach bar με τεράστια ηχεία πάνω στην ακρογιαλιά.

Ένας πολύ σημαντικός λόγος για να επιλέξετε για τις διακοπές σας την Κύθνο  (ειδικά τώρα με την οικονομική πίεση), είναι οι λογικές τιμές που θα βρείτε στο νησί, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στο φαγητό αλλά και στις υπόλοιπες υπηρεσίες και προϊόντα.  Όπως και να το κάνουμε ακόμη και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι φθηνότερα για την Κύθνο και αυτό σίγουρα κάνει τις διακοπές σας απολαυστικότερες.
Οι διακοπές σας στην Κύθνο πραγματικά θα σας αποζημιώσουν είτε είναι ολιγοήμερες είτε είναι πολυήμερες.

ΚΥΘΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ