Κύθνος Φωτογραφήσεις

Διαφήμιση μέσω Ίντερνετ

Προσφορά Διαφήμισης στο www.kythnosinfo.gr 2017-2018

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

Επιλέξετε οποιοδήποτε πακέτο προβολής στο ίντερνετ ανάμεσα στα KYTHNOS INTERNET O1 - KYTHNOS INTERNET 02 - KYTHNOS INTERNET 03 - KYTHNOS INTERNET 04, στο www.kythnosinfo.gr και σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν για το αντίστοιχο διάστημα την προβολή σας στο αγγλόφωνο www.kythnosislandgreece.comΜια έκπτωση 50%

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΕΚΠΤΩΣΗ 62,5%

Επιλέξτε το πακέτο προβολής στο ίντερνετ KYTHNOS INTERNET 03 στο www.kythnosinfo.gr και σας προσφέρουμε το ίδιο πακέτο εντελώς δωρεάν στο www.kythnosislandgreece.com για το ίδιο διάστημα. Αλλά όχι μόνο αυτό σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν το πακέτο KYTHNOS FOTO 01 για (10) φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Μια προσφορά συνολικής έκπτωσης 62,5%.

Προσφέρουμε μοναδικά πακέτα και συνδυασμούς πακέτων για όλες τις επιχειρήσεις του τουρισμού της Κύθνου. Δυνατότητες προβολής στους καταξιωμένους online ταξιδιωτικούς μας οδηγούς, αλλά και φωτογραφήσεις, όπως και δημιουργία εικονικών περιηγήσεων 360° (virtual tours 360°).

Από την μια μεριά η τόσο απαραίτητη προβολή σας στο διαδίκτυο επιτυγχάνεται με τους ταξιδιωτικούς μας οδηγούς που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας ανάμεσα σε ανάλογους online ταξιδιωτικούς οδηγούς. Από την άλλη φροντίζουμε με τις φωτογραφικές μας υπηρεσίες, ώστε η προβολή σας στο ίντερνετ μέσω του οδηγού μας ή το website σας, άλλους οδηγούς ή οπουδήποτε, να υποστηρίζονται από υψηλής ποιότητας φωτογραφίες. Η επιλογή είναι δική σας.

Πακέτα προβολής μέσω στο ίντερνετ στα θεματικά μας website για την Κύθνο

KYTHNOS INTERNET 01 Έντονη καταχώρηση προτεραιότητας στις σχετικές με την επιχείρηση σας κατηγορίες των καταλόγων μας. Πλεονεκτήματα: Το χαμηλότερο κόστος για μια αξιοπρεπή προβολή.

ΚYTHNOS INTERNET 02 Έντονη καταχώρηση προτεραιότητας στις σχετικές με την επιχείριση σας κατηγορίες των καταλόγων μας και δημιουργία αφιερωμένης ιστοσελίδας. Link για το website σας. Πλεονεκτήματα: Τα ωφέλη πλήρους προβολής στους ταξιδιωτικούς μας οδηγούς

KYTHNOS INTERNET 03 Έντονη καταχώρηση προτεραιότητας στις σχετικές με την επιχείριση σας κατηγορίες των καταλόγων μας και δημιουργία αφιερωμένης ιστοσελίδας. Link για το website σας. Προβολή σε όλες τις σχετικές ιστοσελίδες των οδηγών μας, προβολή στον ιντερνετικό κατάλογο. Πλεονεκτήματα: Υψηλή προστιθέμενη αξία SEO για επιχειρήσεις που διαθέτουν δική τους ιστοσελίδα.

KYTHNOS INTERNET 04 Χορηγία στήριξη των δημιουργιών μας. Όλα τα προηγούμενα ενώ συνδέεται το όνομα της εταιρεία σας με την στήριξη της δημιουργίας των οδηγών μας για την Κύθνο. Προβολή σε όλες τις ιστοσελίδες του kythnosinfo.gr. Πλεονεκτήματα: Η στήριξη μιας σημαντικής ιδιωτικής προσπάθειας προβολής της Κύθνου στο διαδίκτυο που είναι πρωτοπόρος στην οπτική επικοινωνία και στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, χωρίς Κρατικές ή Δημοτικές επιχορηγήσεις και υπόγειες διαδρομές, που στηρίζεται μόνο στους επαγγελματίες που την εμπιστεύονται για την σωστή διαδικτυακή τους προβολή.

Φωτογραφήσεις Πανοραμικές φωτογραφίες Εικονικές Περιηγήσεις 360°

Η καλή φωτογραφία παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο στην οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής μιας τουριστικής επιχείρησης. Για αυτό τον λόγο προσφέρουμε μοναδικά πακέτα φωτογραφήσεων για όλες τις επιχειρήσεις του τουρισμού στην Κύθνο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

KYTHNOS FOTO 01 10-25 Φωτογραφίες υψηλής ποιότητας για όλες τις χρήσεις σε υψηλή ανάλυση και σε ανάλυση κατάλληλη για χρήση ίντερνετ

KYTHNOS FOTO 02 Για μεγάλες επιχειρήσεις, όσες φωτογραφίες χρειάζονται για την προβολή σας σε υψηλή ποιότητα και ανάλυση για όλες τις χρήσεις και σε ανάλυση κατάλληλη για χρήση στο ίντερνετ

KYTHNOS FOTO 03 Δημιουργία 2 εικονικών περιηγήσεων 360° (Virtual Tours) και μιας πανοραμικής φωτογραφίας, σε υψηλή ανάλυση για προβολή σε μεγάλες οθόνες HD, αλλά και στο κατάλληλο μέγεθος για την προβολή του στο ίντερνετ

KYTHNOS FOTO 04 Δημιουργία όσων συνδυασμένων εικονικών περιηγήσεων 360° (Virtual Tours) χρειάζονται για την προβολή σας. Υψηλής ποιότητας και ανάλυσης κατάλληλων για προβολή σε μεγάλες οθόνες HD, αλλά και στο κατάλληλο μέγεθος για την προβολή τους στο ίντερνετ.

Για περισσότερες πληροφορίες

Δημήτρης Ασιθιανάκης

Webmaster - Καθηγητής Φωτογραφίας

Δημιουργός του internetinfo

Τηλ. 210 5745625 - Κιν. 6944 303397 ή στο email που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της επικοινωνίας.

ΚΥΘΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ